Προσφορές

Νέες Προσφορές του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς Α.Ε. - μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων

Το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς Α.Ε. στη προσπάθειά του για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και κατανοώντας τη δυσκολία των καιρών, προσφέρει μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων του:

 • Από την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν με προορισμό την Αθήνα (ανεξαρτήτου αφετηρίας) δικαιούνται έκδοση εισιτηρίου με επιστροφή αυθημερόν μειωμένο κατά 30%.
 • Όλα τα παιδιά μέχρι έξι (6) ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο και επιπλέον από τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 τα παιδιά από έξι (6) ετών μέχρι δώδεκα (12) ετών θα έχουν δικαίωμα έκδοσης εισιτηρίου μειωμένο κατά 50%.
 • Από Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 η τιμή του Αστικού εισιτηρίου διαμορφώνεται από 1,60€ σε 1,00€ το ολόκληρο και από 0,80€ σε 0,50€ το μισό.
Εκπτώσεις και προσφορές για φοιτητές, ειδικές προσφορές για συγκεκριμένα δρομολόγια
 • ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
  Το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς Α.Ε. στην προσπάθειά του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών οι οποίοι μετακινούνται με το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς προσφέρει (εκτός από την φοιτητική έκπτωση του 25%) έκπτωση 50% σε όσους φοιτητές πρόκειται να μετακινηθούν, ανεξαρτήτου διαδρομής, με έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής.
  Απαραίτητη προϋπόθεση η επιστροφή να είναι εντός 15 ημερών από την έκδοση του εισιτηρίου.
 • ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
  Σας ενημερώνουμε πως από 01 Φεβρουαρίου 2014 όσοι επιβάτες ενδιαφέρονται να μετακινηθούν από Αθήνα - Αράχοβα αλλά και από Αράχοβα - Αθήνα η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 12,40€ ανά διαδρομή.
  Από Δευτέρα έως και Σάββατο
  Αναχώρηση από Αθηνά - 11:30
  Κάθε Κυριακή Επιστροφή
  Αναχώρηση από Αράχοβα - 16:00
 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
  Όλοι οι επιβάτες με προορισμό την Αθήνα (ανεξαρτήτου αφετηρίας) έχουν τη δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίου με επιστροφή διάρκειας ενός (1) Μήνα από την ημερομηνία έκδοσής του και έκπτωση 16%.

Για οποιαδήποτε νέα προσφορά θα ενημερωθείτε εδώ.